July 11Jul 11 Здравейте! Може ли да се ремонтират въпросните слушалки от заглавието. Нови са, но нямам документация за покупка и съответно гаранция, тъй като са от OLX :).Имам два чифта... На единия му загубих лявата слушалка, която в последствие намерих, но някой я беше настъпил (има следи по корпуса) и не работи. Втория чифт, който си купих (пак от OLX), беше с предупреждение от продавача, че слушалките са нови, но нямат светлинна индикация и не се включват. Надявах се проблема да е от кутийката (тъй като имам работеща), но уви не работят и с моята.Има ли вариант да се ремонтират и да сглобим поне един чифт?Благодрая!
July 11Jul 11 Owner Мога да опитам, донесете ги в сервиза.Или изпратете с куриер:Спиди - офис 163 пазар Технически Университет ул. проф. Брадистилов 3илиЕконт - офис ул. проф. Брадистилов 6тлф. 0888812851Нофелет сервизАдриан Гойнов
July 21Jul 21 Чудесно! Благодаря ви!А тъй като са от различни комплекти, ще се свържат ли с приложението на Jabra? Ако там ги засича по сериен номер и знам ли и аз...Благодаря ви още веднъж! Ще ви пиша лично съобщение, до къде да ми ги изпратите.Успешен ден!