Jump to content
  • Our Picks

Repair headsets from different manufacturers

Repair of telephone exchanges and equipment

Repair of intercom systems and equipment

Remove Render-blocking CSS

We are repairing different inverters

• Vote for us

• 0

Ѕеnnhеіѕеr РХС 450

Оператор

Question

Постъпил въпрос от потребител @anotherdream

Здpaвeйтe,

имaм oт няĸoлĸo гoдини Ѕеnnhеіѕеr РХС 450 (https://www.amazon.co.uk/Sennheiser-PXC-450-NoiseGard-Headphones-black/dp/B000R2PC2M) ,ĸoитo имaт aĸтивeн nоіѕесаnсеlіng.

Oт извecтнo вpeмe тaзи фyнĸция нe paбoти.Koжeнитe eлeмeнти нa cлyшaлĸитe oĸoлo yшитe ca cĸъcaни.Cлyшaлĸитe вeчe нe ca гapaнциoнни.NoiseCanceling работи със стандартна ААА батерия.Смених я няколко пъти.Не е от нея.

В режим на изключен NoiseCanceling слушалките работят.

Дали е възможно да ми помогнете по за тези проблеми ? :)

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Service Members

Чудесно, удобно ли е да ви изпратя слушалките по куриер ,тъй като съм от Пловдив ? За проблемът със скъсаните кожени елементи около ушите какви варианти имам ? Може ли да се закупят нови и да се сменят ? Добавих снимка ,за да видите в какво състояние са в момента слушалките.

IMAG3464.jpg

• 0
  • Owner

Да изпратете ги с куриер - основно работя със Спиди, но няма проблем и с Еконт или Рапидо.

За наушници - ако не намеря подходящ заместител, ще търся варианти за доставка и ще коментираме след това.

• 0
  • Owner

Проблемът с nоіѕесаnсеlіng отстранен - имаше прекъсване в захранващата верига на платката. Т.е. вече работят.

Колкото до наушниците - само нови. Няма начин да се направят /освен ръкоделие тип 'направи си сам' - което аз не практикувам/

Ако желаете преведете по моя paypal мейл сумата от 18$ и ще ви ги поръчам - до средата на м.юни ще дойдат.

Ако искате слушалките без наушници - мога да ви ги пратя - цената за ремонт е 35 лв.