Jump to content
  • All Servicing

    teleqremprplantniponoptimdetig
Sign in to follow this  
Nophelet

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Recommended Posts

Nophelet

Телефонен сервиз НОФЕЛЕТ е създаден на 10.12.1990 г. и през всичките години от съществуването си е доказал коректността си при изпълнение на договори за сервиз и поддръжка на комуникационна техника.

Гаранционен срок за изпълнени доставки и монтажи на видеосистема която предлагаме е 36 месеца, считано от дата на влизане в експлоатация.

При възникване на аварии, на място се установява причината за аварията и се съставя протокол за констатация.

Всички аварии свързани с доставената техника се отстраняват за сметка на сервиза, ако подлежат на гаранционна обвързаност.

Не се включва в гаранционно задължение:

- застрахователни събития - пожари, мълнии, кражби

- констатирана външна намеса в инсталация - когато се установи неясно причинено прекъсване, с вероятна намеса на 3 -та страна.

- физическо счупване на оборудване.

Извън гаранционен сервиз:

- За всеки изпълнен договор, след изтичане на гаранционния срок, ние предлагаме абонаментен съпорт, при цени и условия с допълнителна оферта, която се съставя към датата на изтичане на гаранцията.

- За клиенти без абонаментен договор важат цените за съпортни услуги без преференции.

- Приемаме извършване на допълнителни услуги, невключени в договора за доставка и монтаж на видеосистема, с включена 20% ТО за поръчани допълнителни услуги през цялото време на гаранционния срок.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.